Blog

  • Home
  • Blog
  • Newschain achter de schermen: kijk mee!

Je kunt in onze tijdlijn wel zien wat de belangrijkste momenten in de ontwikkeling van Newschain zijn, maar dat is natuurlijk ons paradepaardje, ons visitekaartje, de plek waar we pochen met al het moois wat we hebben mogen doen en maken. Maar de waarheid is dat geen enkele startup de weg naar succes zonder kleerscheuren doorkomt. Dat proces is wat minder glamorous, maar wel enorm leerzaam en leuk.

Daarom gaan we bloggen over het Newschain-avontuur. Om zo goed mogelijk te leren van onze eigen fouten en ontwikkeling, om jullie te entertainen met onze highs en lows, maar ook omdat we jullie nodig hebben! Want voor elke startup geldt: hoe meer je weet over je klanten, hoe beter. En laat jij nou net zo’n klant zijn!

Of je nu bij een nieuwsbedrijf werkt, journalist of redacteur bent, of gewoon wel eens online nieuws leest (en wie doet dat nu niet), Newschain moet je leven een stukje beter gaan maken. Hopen we. Dus pluggen we hier ook nieuwe designs en tests om te kijken waar jullie het meest gelukkig van worden.

<3 als je meeleest, meedenkt of af en toe een gifje aanlevert om ons een hart onder de riem te steken!

Jolien & Pepijn

Reacties (1)

Laat een reactie achter