Blog

  • Home
  • Blog
  • Hallo lezers! Van welke blokken worden jullie blij?

‘Dus hebben jullie al een voorbeeldje?’ Lang volgde op deze vraag een ietwat beschaamde afspeelsessie van het filmpje dat we maakten van ons vakkundig in elkaar geknipte ‘paper prototype’. Omdat wij Newschain natuurlijk wel in ons hoofd hebben, maar het nog best lastig blijkt om datzelfde beeld bij andere mensen in hun hoofd te krijgen, besloten we het uit te tekenen.

Zo’n papieren versie van je idee is een goedkope manier om te kijken of je wat je in je hoofd hebt, concreet kunt krijgen. Heel functioneel, maar uiteindelijk is design en de gebruikservaring een heel belangrijk onderdeel van ons product.

Gelukkig hebben we inmiddels een designer in ons team, die dat toch net even wat beter kan dan wij. Na wat experimenten, hebben we nu een eerste, voorlopig design. En dat betekent dat we je hulp nodig hebben! Als je regelmatig online nieuwsartikelen leest (en wie doet dat nu niet), val je in de doelgroep. Wat denken jullie? We zijn benieuwd naar jullie eerste reactie, geef ons alles wat in je opkomt!

We hebben ook nog wat specifieke vragen. Zou je op een blok klikken? Waarom wel of niet? Wat verwacht je dat er gebeurt als je klikt? Is van alles duidelijk wat ermee bedoeld wordt? Waar word je enthousiast van? Als je iets mocht aanpassen, wat zou het zijn?

Laat het ons horen in de reacties, via @pepijnnagtzaam, @jolienvandegriendt of via info@newschain.nl. 

Reacties (0)

Laat een reactie achter